TV or not TV

Βραβείο ΠΣΑΤ για το BNsports.gr και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για το θέμα Πανένκα!

Βραβείο ΠΣΑΤ για το BNsports.gr και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για το θέμα Πανένκα!

Με το βραβείο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης» βράβευσε ο ΠΣΑΤ το BNSports και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για το θέμα με τίτλο «”Γιατί το έκανες; Γιατί ήμουν βέβαιος!” Η στιγμή που ο Πανένκα πέρασε στην αιωνιότητα μετατρέποντας σε πίνακα ζωγραφικής ένα πέναλτι!».

Σχετικά Άρθρα

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου τίμησε με το έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης» το BNSports.gr και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για το θέμα με τίτλο «”Γιατί το έκανες; Γιατί ήμουν βέβαιος!” Η στιγμή που ο Πανένκα πέρασε στην αιωνιότητα μετατρέποντας σε πίνακα ζωγραφικής ένα πέναλτι!».

Η βράβευση είναι η τέταρτη – στα 24 χρόνια των δημοσιογραφικών βραβείων από το 1999 που ξεκίνησε ο θεσμός – για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, μετά από εκείνες του 1999 για την τηλεοπτική «Xρυσή μπάλα» στο MEGA, του 2000 στον sport-fm με το ραδιοφωνικό βραβείο για το «100 στιγμές ένας αιώνας με ανασκόπηση του 20ού αιώνα στα σπορ» και του 2016 με ραδιοφωνικό πάλι βραβείο για τον sport-fm και την εκπομπή «Τα διαμάντια παραμένουν παντοτινά» – με θέμα την πρώτη φορά που εκτελέστηκαν πέναλτι σε ολόκληρη την Ευρώπη για να προκριθεί  μία ομάδα και ήταν το ελληνικό κύπελλο του 1969 – 70.

Τα «Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2021» θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στις 11:45 το μεσημέρι.

Αναλυτικά όλες οι διακρίσεις:

 ΓΡΑΠΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

  • Έπαθλο ΕΣΗΕΑ «Λία Αργυριάδη»Κωνσταντίνος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Εφημερίδα «Πελοπόννησος», Ειδικά ιστορικά ένθετα (1821-2021).
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»Βασίλης ΜΑΣΤΟΡΑΣ: Εφημερίδα “Metrosport”, για τη συνέντευξη – έρευνα με τίτλο «Οξυγόνο τους ο Πιερικός».

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

  • Έπαθλο «Χάρης Λυμπερόπουλος»: Γιάννης ΖΩΙΤΟΣ: Ιστοσελίδα “Sport24.gr”,  για το θέμα με τίτλο «Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη».
  • Ειδικό Έπαθλο «Μίμης Παπαναγιώτου»: Δημήτρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – Γιάννης ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ:  Ιστοσελίδα “Gazzetta.gr”, για την αποστολή στο Βελιγράδι και τις συνεντεύξεις με τους θρύλους του σερβικού μπάσκετ. 
  • Έπαθλο «Γιώργος Παντούρης»: Σταύρος ΚΟΥΚΑΚΗΣ: Ιστοσελίδα “arkadikanea.gr”, για το θέμα με τίτλο «Πως μετά από 24 χρόνια έφτασε το δαχτυλίδι του WNBA στην Αταλάντη Τασουλή».
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»: Χρήστος ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιστοσελίδα “BNSPORTS”, για το θέμα με τον Πανένκα με τίτλο «Γιατί το έκανες; Γιατί ήμουν βέβαιος».

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  • Έπαθλο «Νίκος Αντωνιάδης»: Κατερίνα ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Τηλεοπτικός σταθμός «ΕΡΤ», για το ντοκιμαντέρ «ΑΓΩΝΕΣ».
  • Ειδικό Έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης»: Γιώργος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ – Γιώργος ΛΙΩΡΗΣ: Τηλεοπτικός σταθμός «ΑΝΤ1», για τη μετάδοση του αγώνα Δανία – Φινλανδία (EURO 2020) και τη διαχείριση του περιστατικού με τον Κρίστιαν Έρισκεν που συγκλόνισε όλον τον κόσμο.
  • Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»: Μανώλης ΣΦΑΚΑΚΗΣ: Τηλεοπτικός σταθμός “OPEN”, στην Εκπομπή “OPEN SPORT”, για το Αφιέρωμα για τη ζωή του Μαραντόνα.
  • Έπαθλο «Δημήτρης Λιμπερόπουλος»: Γιάννης Μάριος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Tηλεοπτικός σταθμός “Cosmote TV”, για το εξειδικευμένο κανάλι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Ράλι Ακρόπολις.

WEB TV

  • Έπαθλο «Άκης Τσόπελας»: Παντελής ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ – Χάρης ΣΤΑΥΡΟΥ, ιστοσελίδα “Sport24.gr” για την εκπομπή: «Η Game Night για τον νέο Βασιλιά του NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

  • Έπαθλο «Τάσος Παπαχρήστου»: Παύλος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Άρις ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ – Δημήτρης ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ: Ραδιοφωνικός σταθμός “Real FM” για τις ραδιοφωνικές εκπομπές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
  • Έπαθλο «Κώστας Μότσης»: Πέτρος ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Ραδιοφωνικός σταθμός «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», για το ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  • Έπαθλο «Χρήστος Χαραλαμπόπουλος»: Δημήτρης MΠΙΡΝΤΑΧΑΣ: “ΙΝΤΙΜΕ Photo Agency”, για το φωτογραφικό στιγμιότυπο από την προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

  • Έπαθλο Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων: Παναγιώτα ΧΑΛΚΙΑ, «Όμιλος ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ», για τη δημοσιογραφική κάλυψη των μη προβεβλημένων σπορ.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0